Gümüşsuyu Halı Uzman Ellerde Yeniden Doğuyor

17Eylül2019

Gümüşsuyu Halı Uzman Ellerde Yeniden Doğuyor

Gümüşsuyu Halı Uzman Ellerde Yeniden Doğuyor

Gümüşsuyu Genel Müdürü Dr. Gökmen Kara; ‘Türkiye’nin ilk makine halı markası olan Gümüşsuyu, Erciyes Anadolu Holding’in güçlü teknolojisi ve üretim alt yapısı ile uzman ellerde yeniden şekilleniyor.’

Türkiye’nin en bilinen halı üreticilerinden bir tanesi olan Gümüşsuyu Halı, halı sektörünün dünyadaki vazgeçilmez markalarından bir tanesi olma hedefiyle uzman ellerde yeniden şekilleniyor. Erciyes Anadolu Holding’in geçtiğimiz aylarda satın alarak bünyesine kattığı ve Kayseri’deki tesislerinde üretimine başladığı Gümüşsuyu Halı; 2011 yılından beri halı üretiminde uzmanlaşan kadrosu, güçlü üretim yapısı ve inovatif yaklaşımı ile halı sektörüne önemli bir ivme kazandırdı ve kazandırmaya da devam ediyor.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Başkanı Muhiddin Gülal, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin ve çok sayıda basın mensubunun katıldığı bir basın toplantısıyla marka lansmanı gerçekleştiren Gümüşsuyu Halı, güçlü teknolojisi ve benimsediği vizyonu ile gelecek dönemde de halı sektöründe önemli yeniliklere imza atacağının sinyallerini verdi.

Gümüşsuyu Halı Genel Müdürü Dr. Gökmen Kara basın toplantısında markaya ilişkin bir sunum gerçekleştirerek ‘Türkiye’nin ilk makine halısı Gümüşsuyu, Erciyes Anadolu Holding’in güçlü teknolojisi ve üretim alt yapısıyla uzman ellerde yeniden doğuyor. Grubumuz, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde lider markalar oluşturma amacı taşımaktadır. Erciyes Anadolu Holding, bu özelliğini halı sektöründe de Gümüşsuyu markasını zirveye taşıyarak ortaya koyacaktır. Halihazırda asırlık marka olma yolunda halı sektöründeki ilk aday olan Gümüşsuyu’nu 100. yılında hak ettiği seviyeye ulaştırmak hedeflerimiz arasında. Ayrıca, global bir marka olma yolunda da tüm çalışmalarımızı şekillendirmekteyiz. Bu bağlamda, geçen hafta Gümüşsuyu olarak katıldığımız Çin’deki uluslararası halı fuarı bir başlangıç olmak üzere, 2020 yılında Almanya, İtalya, Çin gibi birçok farklı ülkede gerçekleştirilmesi planlanan sektör fuarlarına katılarak marka bilinirliğimizi artırmayı ve dünyada daha pek çok noktaya ulaşmayı hedefliyoruz.’ dedi.

Üretim tesisleri ve satış kanalları hakkında da açıklamalar yapan Gümüşsuyu Halı Genel Müdürü Dr. Gökmen Kara; ‘Gümüşsuyu Halı; dünya çapında 85 ülkede pek çok noktada ve Türkiye’deki 1500’den fazla İstikbal, Bellona ve Mondihome mağazaları ile birlikte Gümüşsuyu Halı satış noktalarında tüketici ile buluşacak. Gümüşsuyu olarak, son model teknolojik üretim ekipmanlarının kullanıldığı tesislerimizde, yıllık 4.5 milyon metrekare üretim yapma kapasitesine sahibiz. Ayrıca kendi bünyemizde bulunan tasarım ekibimiz ve iplik üretiminden sevkiyata kadar uzanan entegre tesisimiz sayesinde, tüketicilerimize kaliteli ve inovatif özelliklere sahip halılar sunacağız. Türkiye’nin ilk makine halı markası olarak halı sektöründe ilkleri gerçekleştirmeye devam edecek; yenilikçi, inovatif, kullanıcı odaklı ve kurumsal bakış açılarıyla ön plana çıkacağız.’ şeklinde hedef ve stratejilerini dile getirdi.

İnovasyon konusunda da Gümüşsuyu Halı ile ilgili çalışmalarını anlatan Dr. Kara; ‘Markamızın farklılaşması adına çok değer verdiğimiz ve günümüzde her ürün grubunda olması gerektiğini düşündüğümüz inovasyonu, halı ile buluşturuyoruz. Bilimsel ve inovatif bir proje ile Ar-Ge ekiplerimiz ve Almanya’daki uzmanlar tarafından geliştirilen Gümüşsuyu Therapist Halı; doğal mineral bazlı yapısıyla refleksolojik etkiye sahip. Ayak tabanlarındaki basınç bölgelerine terapi etkisinde bulunarak, ayak refleks bölgelerinin rahatlamalarını sağlıyor. Therapist Halı, bu refleks noktalarına etki etmesi sayesinde, sinir sistemini dengelemeye, stresi ve ayaklardaki ağrıyı azaltmaya yardımcı oluyor. Almanya’daki medikal ve tekstil enstitülerinde test edilen Therapist Halı’nın; vücudun fiziksel dengesini artırdığı, ayak terapisi görevi gördüğü ve anti-stress özelliğe sahip olduğu onaylanmıştır.’ şeklinde sözlerine devam etti.

Gümüşsuyu Halı; özel olarak tasarlanan desenleri, geniş ürün yelpazesi, kaliteli ve inovatif ürünleriyle halı severlerin gözdesi olacak ve sahip olduğu tecrübeyi yenilikçi yaklaşım ile birleştirerek bundan sonra da halı sektöründe trendlere yön vermeye devam edecektir.

Haber Galerisi

00 / 00
Bizden Haberler
Bizden Haberler
Bizden Haberler
Bizden Haberler
Bizden Haberler