Furni-Tur Uluslararası Mobilyası Tasarım Yarışmasında Ödül Heyacanı

17Ocak2020

Furni-Tur Uluslararası Mobilyası Tasarım Yarışmasında Ödül Heyacanı

Furni-Tur Uluslararası Mobilyası Tasarım Yarışmasında Ödül Heyacanı

Mobilya sektörünün öncü markalarından olan İstikbal Mobilya ve Türkiye Tasarım Vakfı iş birliğiyle düzenlenen Furni-Tur Tasarım Yarışması ödülleri sahiplerini buldu.

Erciyes Anadolu Holding’in mobilya sektöründeki lider markası olan İstikbal Mobilya ve Türkiye Tasarım Vakfı iş birliğinde düzenlenen Furni-Tur Uluslararası Mobilya Tasarım Yarışması ödül töreni, tasarım dünyasının önemli isimlerinin, yarışmacıların ve basın mensuplarının katılımıyla 16 Ocak’ta gerçekleşti.

Bugünün tasarımcılarına 2030 gibi yakın gelecekteki yemek yeme alanlarını düşünmeye ve tasarlamaya davet eden yarışmada seçilen ilk üç proje yanında; üç mansiyon, İstikbal Özel Tasarım Ödülü ve Türkiye Tasarım Vakfı’nın tasarımı teşvik etmek için seçtiği özel ödülle birlikte toplam sekiz ödül verildi. İrem Nur Demir, İdil Sancer ve Baran Furkan Baydeniz ekibi Olio Projesi ile birinci olurken, ikinciliği Mobi Projesi ile Ümit Karaca ve İsmail Köse kazandı. Üçüncülük ödülünü ise Y-Table projesiyle Fatma Zehra Ermez aldı.

Törende konuşma yapan İstikbal Mobilya Genel Müdürü Mehmet Ali Yörük, İstikbal markasının uluslararası alandaki bilinirliği ve mobilya kültürü üzerinde durarak "İstikbal Mobilya'nın kültür, tasarım ve gelecek odaklı bir yarışmaya imza atmasının çok değerli olduğu görüşündeyim."dedi.

Akademi ve tasarım dünyasının yakından tanıdığı güçlü jüri üyeleriyle de dikkat çeken yarışmanın ödül töreninde konuşma yapan Türkiye Tasarım Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Fehmi Bilge, gerçekleştirilen Furni-Tur yarışması ile "kültürel akımın ve tasarımın etkileşiminden doğacak olan gelecekteki mobilya algısı üzerine genç ve yetenekli tasarımcıları bir araya getirmekten memnuniyet duyduklarını" ifade etti.

Haber Galerisi

00 / 00
Bizden Haberler
Bizden Haberler
Bizden Haberler
Bizden Haberler