Kayseri Stadına Enerji Geldi!

15Ekim2022

Kayseri Stadına Enerji Geldi!

Kayseri Stadına Enerji Geldi!

KAYSERİ STADINA ENERJİ GELDİ!

Sürdürülebilir gelecek ve temiz enerji üretim vizyonu  ile kurulu gücünü günden güne büyüten RHG  Enertürk Enerji, Kayserispor maçlarının oynandığı  stada isim sponsoru oldu.

Kayseri’nin sanayi devi Erciyes Anadolu Holding’in yenilenebilir  enerji alanındaki güçlü yatırımı RHG EnerTürk Enerji,  Kayserispor stadyumuna isim sponsoru oldu.

Kayseri’nin eğitim, sağlık, kültür ve spor yaşamını her dönem  farklı projelerle destekleyen holding, İstikbal Mobilya ve Hes  Kablo markalarıyla da Kayserispor’un destekçisi olmuştu.

33 bin kişi kapasitesiyle Kayseri’de futbol severlerin buluşma  noktası olan stadyuma 3 yıl isim sponsorluğu yapacak olan RHG  EnerTürk Enerji, Türkiye çapında yenilenebilir enerji santralleri  ile tanınıyor.

Hidroelektrik, Rüzgar ve Güneş enerjisi alanında toplam kurulu  gücü 534 MW olan ve önümüzdeki dönemde bu gücü 849 MW’a  çıkarmayı planlayan RHG Enertürk Enerji aynı zamanda  Türkiye’de Elektrikli Araç Şarj Ağı İşletmeciliği lisansını ilk alan  firmalar arasında yer alıyor.

RHG EnerTürk Enerji Stadında gerçekleştirilen imza törenine Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir  Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Anadolu Holding  Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Doç. Dr. Alpaslan Baki  Ertekin, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, RHG Enertürk  Enerji Genel Müdürü Murat Aksu ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber Galerisi

00 / 00
Bizden Haberler
Bizden Haberler
Bizden Haberler